Boligadvokat

Advokatfirmaet Lars Peter Dam er medlem af Danske BOLIGadvokater. Det en forening af advokater, der har specialiseret sig inden for boligrådgivning. Foreningen arbejder efter et fast sæt af etiske regler for køb/salg af fast ejendom.

Gratis formøde
Når du tænker på at købe eller sælge bolig, kan du trygt gå til et medlem af Danske BOLIGadvokater – for første møde er gratis og helt uforpligtende.

BOLIGadvokaten vil under det personlige møde fortælle dig om de umiddelbare konsekvenser af din beslutning og om de ”spilleregler”, der gælder i forbindelse med køb eller salg af bolig. Du får også mulighed for at stille spørgsmål til advokaten.

BOLIGadvokaten oplyser dig om principperne for fastsættelse af honorar og om hvad et kommende honorar må forventes at blive, hvis du ønsker, at BOLIGadvokaten skal hjælpe dig i forbindelse med købet eller salget.

Klar besked om rådgivningens indhold og pris
Hvis du vælger et medlem af Danske BOLIGadvokater, indgår du en skriftlig aftale med advokaten om hvilken rådgivning, du skal have. Også størrelsen af advokatens honorar lægges fast i aftalen. Så ved du hvor du står.

Læs mere på: www.danskeboligadvokater.dk